Remziye Akalınlı Anaokulu
Remziye Akalınlı Anaokulu/ Kınık

VİZYON

Dünyada uygulanan Kabul görmüş okulöncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve ınkılapları doğrultusunda sorgulayan,değerlendiren,araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrencyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Biz Remziye Akalınlı Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fıziksel, duygsal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak,saygı ,sevgi,işbirliği,sorumluluk,yardımlaşma,paylaşma gibi davranışlar kazandırarak, Atatürk,Bayrak,Millet, Ail eve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen,çevresi ile iyi iletişim kurabilen,dürüst.ilkeli Çağdaş,hak ve sorumlulukları bilen kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :Normal Ögretim

Normal Ögretim